Mini Dragons

Mini Dragons

HOLSTEBRO HOLDLØB D. 13 APRIL 2024

Alva scorede 2, 2, 2, 2 point og var virkelig i et fighter mode. Hun tog alle chancer der var og prøvede virkelig at overhale hele tiden. Hun endte ud i et super heat med 3 ud af 4 der var piger. Det var så spændende.

Hun blev kørt af banen men samlet set fik blåt hold en 2 plads og jeg er skide stolt af Alva.

Alva kæmpede, tog alle chancer der var mulige og hun var bare så modig og den vildeste fighter.

Alva på start 2 “Blå hjelmfarve” Hun kommer skidt ud af starten som nr 3, men hun formår at kører sig op på en 2th plads dog burde det have været noteret som en førsteplads da vi er overbeviste om at hun tog vinderen på stregen, men vuder selv ud fra klippet, hun er en fighter det lille bæst.

Tak til Estrids Pleje. Vvsplan Aps #ejendomsservicekc #Mpcustoms Artfactorytattoo FasterFrans Susan Zwierko Finn Larsen Karen Laugesen @alle der er med til at gøre en forskel for os.